Vorige slide
Volgende slide

Zakelijke verhuizingen

RheeMu is zoals onze slogan ook al zegt “voor al uw verhuizingen”, dus of het nu om een particuliere of om een bedrijfsverhuizing gaat. Wij zorgen ervoor dat uw verhuizing perfect verloopt, geheel volgens afspraak en zoals u dat wenst. RheeMu zorgt voor verhuizen zonder zorgen. alles kan, wat uw wensen ook mogen zijn.

RheeMu verhuizers zijn betrouwbare verhuizers. Met goed opgeleid personeel en goed geoutilleerd materiaal, zoals bijv. onze electrische verhuislift die tot 21 mtr hoogte uw inboedel veilig en snel op de juiste plaats brengt.

RheeMu neemt de zorg van u over voor wat betreft uw complete bedrijfsinrichting, alles wordt zorgvuldig gedaan en de inrichting komt op de juiste plaats te staan. 

RheeMu verzorgt uw verhuizing van A tot Z. Denk hierbij ook aan het demonteren van meubelen, het afhalen van de lampen, het bezemschoon opleveren van het bedrijfspand dat u verlaat. Zelfs het verwijderen en afvoeren van het oude tapijt kan RheeMu voor u uitvoeren. Ook de overige spullen, die u niet meer kunt gebruiken, voeren wij op uw verzoek af.

Professioneel, zoals u uw verhuizing graag ziet worden uitgevoerd.
RheeMu verhuist zonder zorgen.
 

© 2020 – RheeMu Verhuizers Ede | Website by gett