Vorige slide
Volgende slide

Particuliere verhuizingen

Verhuizen doet u niet dagelijks.
Wanneer dit aan de orde is, dan wilt u 100% zeker weten dat uw verhuizing deskundig en veilig wordt uitgevoerd en vanzelfsprekend volgens de vooraf met u opgestelde planning. Dit geldt zowel voor particuliere als voor zakelijke verhuizingen.

RheeMu verhuizers zijn betrouwbare verhuizers. Met goed opgeleid personeel en goed geoutilleerd materiaal, zoals bijv. onze electrische verhuislift die tot 21m hoogte uw inboedel veilig en snel op de juiste plaats brengt.

RheeMu neemt de zorg van u over voor wat betreft uw inboedel. Alles wordt zorgvuldig gedaan en de inboedel komt op de juiste plaats te staan. 

RheeMu verzorgt uw verhuizing van A tot Z. Denk hierbij ook aan het demonteren van uw meubelen, het afhalen van de lampen, het bezemschoon opleveren van de woning die u verlaat. Zelfs het verwijderen en afvoeren van het oude tapijt kan RheeMu voor u uitvoeren. Ook de overige spullen, die u niet meer kunt gebruiken, voeren wij op uw verzoek af. RheeMu kan tevens het transport van uw huisdieren verzorgen.

Professioneel, zoals u uw verhuizing graag ziet worden uitgevoerd.
RheeMu verhuist zonder zorgen.

© 2020 – RheeMu Verhuizers Ede | Website by gett