Vorige slide
Volgende slide

Tips voor het inpakken


U heeft veel spullen in te pakken, volg hierbij de bovenstaande adviezen en aanvullend:

Auto\’s en motorfietsen:
Benzinetanks van auto\’s en motorfietsen dienen nagenoeg leeg te zijn op het moment van verhuizing. Accu’s dient u af te koppelen.

Bureauladen:
Niet te vol stoppen, hierdoor kan schade ontstaan. Pak voorwerpen die breekbaar zijn of kunnen lekken in een verhuisdoos.

Glas en servies:
Wikkel glaswerk en servies in papier en stop ze in (kleine) dozen. Plaats zwaardere spullen onderin de dozen, zoals borden. Zet zeer breekbaar glaswerk rechtop in de doos. Schrijf op deze dozen ‘Breekbaar’.

Klokken:
De slinger van grote klokken kunt u beter verwijderen of vastzetten. Het inpakken van grote (bijvoorbeeld staande) klokken kunt u beter aan RheeMu verhuizers overlaten.

Kleden en gordijnen:
Verpak kleden in schone dozen. Haal de gordijnen van de rails en verpak deze in schone dozen of bureauladen.

Licht ontvlambare en brandbare goederen:
Brandbare vloeistoffen en spuitbussen mogen niet worden ingepakt. Verzamel deze op één plaats, bijvoorbeeld in de garage en laat RheeMu verhuizers deze inpakken.

Lampen en lampenkappen:
Verwijder gloeilamp en lampenkap. Rol het snoer op. Gebruik keukenrol of vloeipapier om deze in te wikkelen, geen krantenpapier. Plaats de lampen rechtop in de doos.

Medicijnen:
Plak de verpakkingen van medicijnen dicht met plakband, doe de medicijnen in uw handbagage, zodat deze altijd beschikbaar zijn.

Spiegels en schilderijen:
Stel uw verhuizer op de hoogte van kostbaarheden, zoals schilderijen en plastieken. Pak spiegels, schilderijen en plastieken zorgvuldig in en plaats deze op hun kant in stevige dozen. Grote spiegels kunt u beter aan RheeMu verhuizers overlaten.

Computers, DVD’s, fotoappartuur en adere kostbare apparaten:
Pak waardevolle elektronische apparaten zoveel mogelijk in de originele verpakkingen in. Heeft U deze dozen niet meer, gebruik dan dozen en doe hier beschermende vulling in, bijvoorbeeld een laken of een deken. Gebruik ruim vulmateriaal. Pak snoeren apart in en bevestig er een label aan met de naam van het soort apparaat.

Gereedschap:
Verwijder brandstoffen uit gereedschappen. Stop deze in compacte, stevige dozen.

Bevestigingsmaterialen:
Sommige meubels of apparaten zijn bevestigd met speciale bevestigingsmaterialen, bijvoorbeeld een bed. Pak dit materiaal in stevige plastic zakken en label deze met de naam van het betreffende meubel of apparaat.

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

© 2020 – RheeMu Verhuizers Ede | Website by gett